Főzés
Uno Misako
A múlt vasárnapi apák napja.
Itt van, amit főztem!!!
Először is
tonhal avokádós pokival

szezám olajjal, szójaszósszal ízesítve
egy kis yuzu-vel (japán citrom) és borssal
mivel a nagyszüleimmel együtt ettem, ezért nagyon jól esett az oden

Ez kihívás volt.
a szójaszósz-t, a fehér dashi-t (leves alapanyag), a bonito dashi-t, a sake-t és a mentsuyu-t (japán tészta leves) is megkóstoltam, miközben főztem.
Végül nagyon finom íze lett!!
egyébként az oden hozzávalói
1 amit szeretek
hanpen (porcukros halsütemény) és halgombócok♪
a harmadik: a marhahús és a lapu együtt chirashi sushinak

a fesztiválra a nélkülözhetetlen chirashi sushi-t készítettem el
édesre főztem a hozzávalókat az ecetes savanyúval, ami csodálatos lett
ezt a hármat csináltam hálám jeléül apának és nagyapának ♪♪
örülök, hogy finomra sikerült♪♪
és még egy dolog
HAPPY dolog!!
holnap
a rendszeres tv műsor
(Nihikime no Dojou)
DVD első része
megvásárolható
biztos sokat nevettek majd rajta☆
a család, a barátok, a szerelmesek
ha együtt nézik ezt a DVD-t
sok nevetésben lesz részük
Érezzétek jól magatokat!

Iyaa
tegnap és ma is táncoltam
kifulladtam
lezuhanyozok
aztán lefekszem
(∪o∪)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése